Om ni tycker att bilderna är för stora att kolla på är ett tips att hålla in ctrl knappen och trycka på minustecknet. Då blir hela allting mindre. När ni sedan ska göra det större igen trycker ni bara på ctrl och plustecknet istället.

CC scraplyckan

Ja nu har det ju varit CC hos scraplyckan och jag har gjort tre stycken bidrag. Men jag visar bara två för att jag tycker det tredje blev så fult.. så det är inte värd en plats här..

Här är dom iallafall

Ett kort där utmaningen var att man skulle skapa en monoromantiskt (stavning?) kort. Jag valde färgen rosa om ni inte ser det ;)

och här är kortet man skulle göra till en skiss :) Jag gjorde ett kort till min morfar som snart fyller år, det står inte gammal på framsidan och på insidan står det bara född för tidigt också det i dymo text :)


tre nya kort..

Ja nu har jag tagit mig tid och gjort tre nya kort.

Det första är ett tackkort som jag ska skicka till en dam som jag och min syrra fick födelsedags presenter av.
Oxå ett höstkort jag har gjort till månadstävlingen på kort i fokus.Ja å sist, ett enkelt julkort :p
detta är till skisstävlingen inne på http://papertakeweekly.blogspot.com/ 

nolaskolan lo

Jag har gjort en lo till månadsutmaningen på www.svenskscrapbooking.se
Jag scrappade om att börja gymnasiet och nolaskolan.Under fotot så har jag ett papper där jag har skrivit om hur det känns att börja gymnasiet
Här är den utdragen och lagd på lon


detalj bilder klickbara

första lo:n för i år!

Ja sådär ja nu har jag gjort min första lo i år! :) jag blev faktiskt nästan nöjd med den.
Jag önskar att jag hade en symaskin dock för att jag har suttit och sy dom där två "ramarna" runt fotot för hand och jag lovar er, man får ganska ont i fingrarna av att sy genom cardstock ;)
Men iallafall, jag gjorde lon till  http://www.scraphuset.se/ Jag valde att inte sätta så mycket färg på dekorationerna och det eftersom att foton är ganska färglös.

Och det enda papper jag har valt är en vit cardstock som jag har fixat till lite :pdetalj på blommorna och detnärbild på betygendetalj på det jag sytt

ett till enkelt julkort

Ja , nu  har jag gjort ett till julkort :) denna gång följde jag skissen inne på http://aspoonfullofsugarchallenge.blogspot.com/ och som med det andra blev även detta ett enkelt kort med inte så mycket på sig.

varför kortet ser så skevt ut är för att det är lite halv öppet, öppningen sitter ju liksom i mitten :p

första julkortet

Ja nu har jag gjort mitt första julkort för i år! Kanske lite tidigt, men det är ju många jag måste göra så att jag inte ska bli less så börjar jag nu :) Och eftersom att det är så många jag ska göra så tycker jag om att hålla dom enkla.
Kortet har jag gjort efter en skiss på http://papertakeweekly.blogspot.com/


två vanliga kort

Ja här kommer det två stycken jag gjort bara för att göra, bara för att jag tycker att det är så avkopplande att scrappa :)
Jag har till och med gjort ett killkort i grönt! :o killkort gör jag bara ibland, och i grönt brukar jag typ aldrig scrappa, så det är ju lite skojj :p
Ni får gärna lämna en liten kommentar om ni vill.
RSS 2.0