Om ni tycker att bilderna är för stora att kolla på är ett tips att hålla in ctrl knappen och trycka på minustecknet. Då blir hela allting mindre. När ni sedan ska göra det större igen trycker ni bara på ctrl och plustecknet istället.

SKOGSTOKIGA GÄST DT!

www.skogstokiga.blogspot.com

Ja jag måste berätta! :D jag är gäst DT hos skogstokiga i Januari! :D det ska bli jättejättejätte roligt! :D jag har aldrig varit DT för nån förut. Och att få vara det för skogstokiga är superduper kul eftersom att jag älskar dom stämplarna!
Jag har redan fått hem ett paket med kortstommar, papper, lite dekorationer och uppstämplat men jag hann inte ta ett kort innan jag satte tänderna i allt.. eller händerna bokstavligt talat..
Men så småningom får ni se lite skogstokiga kort här i bloggen iallafall! :)

scrapmoment nov/dec

Jag har gjort ett bidrag till tävlingen inne på scrapmoment där man skulle ha 3*3 stycken.
Jag valde tre blommor, tre band, tre blingstenar :)


rosa jul!

tävlingen inne hos denna http://ulrikascreativecorner.blogspot.com/ tjej är att man ska göra ett rosa julkort. Och man kan vinna ett QK alfabet! :o


julkalender

Har gjort en julkalender till mamma och pappa! :) på locket står det "vi älskar dig..." och lapparna jag och syrran har lagt i varje låda (en till mamma och en till pappa) börjar med "...även fasst" eller "...för att" och sen nånting som är speciellt dom :Pdom småbilderna är klickbara


RSS 2.0