Om ni tycker att bilderna är för stora att kolla på är ett tips att hålla in ctrl knappen och trycka på minustecknet. Då blir hela allting mindre. När ni sedan ska göra det större igen trycker ni bara på ctrl och plustecknet istället.

enkelt grattis

Ja, idag så tog jag och gjorde ett ganska enkelt grattiskort, som jag tycker visar att ibland är enkelt också ganska fint. Jag har bara använt cardstock, mönstrat papper med paket på sig, punchinella, spets, 2 smala band, rubons, stämpel, lite blingbling. tack hej leverpastej.


bröllopskort

Nu har jag gjort ett bröllops kort, efter en skisstävling inne på scraplagret.
Tävlingen hittar du här. http://scraplagret.blogspot.com/2009/07/utmaning-juli-skiss.html Om ni vill vara med så skynda er, den slutar 31/7! 
två babykort

Ja, sen jag började scrappa igen så har jag också hunnit att göra två stycken babykort ett till en pojke och ett till en flicka.
På dom här korten har jag använt örhängen. För att varken jag, mamma eller min syster kan ha örhängen och genom åren så har man ju fått örhängen som man aldrig använt så nu tog jag allihopa och stoppade dom i min scraphörna och här har jag använt ett på varje kort :)
canvastavlor

Ja, det var ju såhär att jag inte hade scrappat på sex månader. Men sen var det nu en kväll eller kanske natt man ska kalla det :p Men iallafall jag låg och försökte och sova här på sommarlovet, men det gick inte och sen helt plötsligt då var klockan fyra också blev jag jättepigg också fick jag världens lust att scrappa så då satte jag mig och scrappade min första canvas tavla nånsin. Det var ju riktigt roligt! :)
Och sen några dagar efter gjorde jag en till också, den har titeln "love".
byte av blogg

Ja nu ska jag ta och byta blogg. Innan var jag inne på www.bleckvardsscrap.bloggagratis.se men nu ska jag ta och hoppa över till blogg.se istället. Också ska jag ta och försöka upptadera mera än vad jag gjorde innan, för att jag hade en scrapsvacka som var i sex månader :o jag scrappade INGENTING på sex månader. Men nu är jag på gång igen och då valde jag att byta blogg. Så jag hoppas att ni gillar vad ni ser här i bloggen.


RSS 2.0