Om ni tycker att bilderna är för stora att kolla på är ett tips att hålla in ctrl knappen och trycka på minustecknet. Då blir hela allting mindre. När ni sedan ska göra det större igen trycker ni bara på ctrl och plustecknet istället.

baby boy kort

Jag har gjort ett kort till en bebis :) det är till skisstävlingen på kortifokus


höstkort

inne på http://jphobby.forum24.se var en av veckoutmaningarna att man skulle göra ett höstkort och mitt blev såhär. Jag inspirerades av höstfärger.

stängd

uppknutenöppen

närbild på "blomman"

hjärtat har stickles på sig. Mycket! och sen är det lite stickles utspritt på den större ringen :) och den där silvriga är ett örhänge :)


vinter

En lo jag gjorde till en tävling inne på www.svenskscrapbooking.se

cc svensk scrapbooking

Här kommer några kort av dom jag gjorde till CC:n inne på svensk scrapbooking. 
´

annorlunda form på lo

Här kommer min lo som jag gjorde till scraphusets tävling nu i oktober.

Jag ritade en form på baksidan och sen klippte jag bara lite, och sen så började jag he ut massa grejjer och så här slutade det ;)


svartvit lo

Jag har länge funderat på att göra ett album om våran hund Troy i storlek 8*8 och när utmaningen inne på http://jphobby.forum24.se/jphobby.html var att man skulle scrappa bara svart/vitt och jag bara hade svartvita foton på Troy, så fick jag en orsak med att börja med det albumet :D
wcmd på kortifokus

Ja kortifokus har några utmaningar nu såhär idag tills imorrn eftersom att det är world card making day idag. och jag har gjort fem av sex utmaningar :) här kommer bilderna ;)


skiss


skulle ha med 2.5*2.5cm stora rutor

"måste ha med" utmaning


annorlunda form på julkort

Och sen var det även en utmaning där man skulle göra en tag som det stog god jul på men den orkar jag inte visa för er :P  men den finns med på bilden där alla alster är :)


kramar kort

Ett väldigt enkelt kort jag gjort till en av veckoutmaningarna inne på http://jphobby.forum24.se/
utmaningen var att det skulle stå "kramar" på ens kort.

tändstiksask, vas och "sparbössa"

ja i mitt förra inlägg glömde jag ju bort att jag har altrat lite också.

 
Det första, som är en "vas" är till bloggparty tävlingen där man skulle altra något nyttigt inne på http://isabellspyssel.blogspot.com/2009/08/bloggparty-318-410.html Det är från början en plastflaska som vi har haft saft i typ, men jag har fixat till den lite och ska ha den som en vas, så att jag ska bara ta och köpa en fin blomma och stoppa där i också så är det greaat! den ska sedan få tillbringa sina dagar i mitt fönster :)Det andra jag har gjort är en "sparbössa" där jag ska lägga i lappar (på lapparna ska det stå när jag haft simträning och hur mycket pengar jag har fått) för att jag har precis nu för två veckor sedan börjat träna små söta ungar i simning :)Och det sista är bara en enkel tändstiksask jag har gjort.
2 los!

Ja, jag har faktiskt gjort hela två stycken los :) båda till bloggpartyt, som tar slut bara häromdagen ... :(
det är ju såå kul med bloggparty! :D ska se om jag hinner göra nått fler bidrag under helgen :)

iallafall
lo nummer ett är till http://cillasinsida.blogg.se/ där man skulle göra en monokratisk lo som ni förhoppningsvis ser, valde jag färgen rosa..


andra lon är till http://detaljerna.blogspot.com/ där man skulle redigare fotot innan man scrappa det :)

RSS 2.0