Om ni tycker att bilderna är för stora att kolla på är ett tips att hålla in ctrl knappen och trycka på minustecknet. Då blir hela allting mindre. När ni sedan ska göra det större igen trycker ni bara på ctrl och plustecknet istället.

INGET SCRAPSUG

Ja, jag har kommit in i en scraptorka.. verkligen! Jag har ingen inspiration och göra nånting.. och synd är väl det för att jag har en massa foton jag vill scrappa och en massa kort och göra.. men jag försöker att börja skapa, men det slutar jämnt att jag går därifrån utan att ha gjort nånting förutom att kolla på sakerna :(

Men här är iallafall ett kort som jag gjorde till www.skogstokiga.blogspot.com för ett tag sen.
Det är ett mappkort och i så ligger lappar med saker jag kan göra åt mamma och pappa (perfekt alla hjärtans dags present! men man kan ju skriva lite annorlunda grejjer på lapparna om de ska till ens älskling)



GRÖNT/ROSA HJÄRT KORT

Ja jag har gjort ett till kort till www.skogstokiga.blogspot.com
och självklart är det ett till alla hjärtans kort, under motivet har jag skrivit "du finns i mitt hjärta"



GRÖNT HJÄRT KORT

Här kommer ett grönt alla hjärtans dag kort jag har gjort av www.skogstokiga.blogspot.com stämplar! killen är ju bara sååå söt! :D total älskar han!
gjorde ett väldigt enkelt kort här med, för att jag vill att stämplarna ska stå i fokus för att dom är så sjukt fina allihopa! :D

 


ANDRA SKOGSTOKIGA KORTET

Här kommer ett till kort jag har gjort www.skogstokiga.blogspot.com

Jag gjorde det väldigt enkelt ett mönstrat papper + band för att jag tyckte att stämpeln var så stor och fin i sig själv så att jag ville hellre lyfta fram den!



SKOGSTOKIGA FÖRSTA KORT

Ja här kommer första kortet som jag har gjort som DT till skogstokiga.
Det ligger uppe på bloggen också gå in och kolla www.skogstokiga.blogspot.com på alla andra kort som finns där :)



RSS 2.0