Om ni tycker att bilderna är för stora att kolla på är ett tips att hålla in ctrl knappen och trycka på minustecknet. Då blir hela allting mindre. När ni sedan ska göra det större igen trycker ni bara på ctrl och plustecknet istället.

ALBUM OF MY DREAMS

Ja jag har några album som jag skulle vilja göra. Alltså fylla mina lo´s med.
Jag har två stycken hemma just nu, men måste köpa fler. Men det får vänta tills jag har scrappat 100 alster och får shoppa.

Men de jag har hemma och håller på att fylla är iallafall
My life right now (där jag gör lo´s som betyder nånting för mig, och ofta handlar om speciella saker som händer i livet just nu, ex när jag börja på ny skola, mitt sommarjobb, och såna saker )

Troy (ja, en massa lo´s på min vovve, ska få en snyggare titel nån gång)

Sen när jag köper ett till album vill jag fylla ett med en massa lo´s som jag gillar i lite shabby chic stil och som jag har satt fina citat på som titel som egentligen inte har nått med bilden att göra. Men har bara hunnit göra två såna ännu ;) En av dom kommer upp i bloggen imorrn. Den andra ligger redan här, den är blå och har citatet "lär dig livets stora gåta, älska, glömma och förlåta"

Och sen har jag en massa lo´s på random bilder, och jag funderar på att göra ett album med bara vanliga lo´s liksom, som inte betyder så mycket, utan som jag bara gillar.

Dom lo´s jag tycker är fula får nog fortsätta ligga i den låda dom ligger tills jag orkar slänga dom någon gång.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Du heter?:
Komma ihåg dig tills nästa besök?

Din e-postadress: (publiceras ej)

URL/Din blogg:

Skriv vad du tycker om det du finner på min sida:

Trackback
RSS 2.0